sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Huurteinen sumuaamu

Kahden valvotun revontuliyön jälkeen aamuherääminen ei ollut ihan niin reipasta kuin tavallisesti. Kun herättyä kurkistin ikkunasta ja havaitsin järvellä ohuen usvakerroksen, oli kuitenkin lähdettävä kameran kanssa aamulenkille. Pakkanen ja kymmenasteinen järvivesi on yhdistelmä joka tuottaa aamusumuja. Sen verran kylmää oli ollut yön aikana että luvassa olisi myös huurretta.

Kuuraiset heinät kahisevat askelten alla. Ilmavirta kuljettaa sumulauttoja lahdella. Mielessä käy ajatus, että olisinpa sittenkin lähtenyt järvelle kajakilla, mutta toisaalta rannalta käsin saan monipuolisempia kuvakulmia järven tapahtumiin.

Huurteinen sumuaamu:

Aina ei tarvitse mennä kovin kauas nähdäksen luonnonihmeitä. Ettei totuus unohtuisi niin kerron, että kuvat on otettu melkein keskellä asutusta:

9 kommenttia:

 1. Henkeäsalpaavan upeita näkymiä <3

  VastaaPoista
 2. Kylmyys näkyy upeasti kuvissa.
  Kiitos lämpimästä nojatuoli matkasta kiehtovien kuvien parissa.

  VastaaPoista
 3. Nuo aurigonsäteet huiputtavat sävyineen! Ajatuksissa on, että aika lämmintähän tuolla on! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Luulis että on kuvattu kaukana asutuksesta. Hienot kuvat jälleen ♥

  VastaaPoista
 5. Kyllä lähellä asutustakin voi olla jotain näin kaunista ja järvi. On onni asua näin lähellä kaunista järveä. Täällä sumuaamut ovat jo muisto. Veden pinta on jo jäässä en tiedä miten sitten joella. Mutta en ole enää nähnyt sumua muutenkaan. Kävinhän se ensilumikin. Kauniin sumuhetken olet saanut ikuistettua. Minulla ne menivät ohi.

  VastaaPoista
 6. Upeat kuvat, voisin laittaa melkein minkä tahansa kuvan seinälle tauluksi.
  Kyllä asutuksen lähelläkin on kaunista luontoa, ei kaikki kaunis ole poispyyhkäisty kun asutus leviää, tiedän sen täältä Espoosta eli ruuhkaSuomesta.

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia jälleen! Kyllä kelpaa tuollaisia maisemia ihastella.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista.

  VastaaPoista