perjantai 18. syyskuuta 2015

Kierros Kiilopäällä

Utsjoen tunturikoivikkojen ruskahehkun jälkeen Saariselän ruska näyttää vaatimattomalta. Mutta löytyy tunturin rinteestä kirkkaanpunaisia riekonmarjamättäitä ja maata pitkin lamoavaa keltalehtistä koivua. Paikoin on alueita joissa koivut ovat jo lehdettömiä.

Kuljimme Kiilopäälle ylös portaita ja alaspäin kiertäen tunturin pohjoisreunaa. Kuvat ovat viime sunnuntailta. Ruska/revontulimatkalta viikon aikana kertyneen kuvasadon purkaminen vie aikaa.

7 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan hienot on maisemat ja ruska Kiilopäälläkin ♥

  VastaaPoista
 2. Huikean värikylläinen matkasi jatkuu vain. Olet saanut hirmu ison määrän kauniita kuvia. Alkaa olla vaikeaa valita, mitä toisi näytille.
  Itse kävin Kiilopäällä kaamosaikaan. Kaunista silloinkin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä ruska on aivan toista luokkaa siellä pohjoisempana kuin meillä täällä etelässä.
  Huisin mahtavia kuvia!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! En ole koskaan päässyt Lappiin ruska-aikaan, en nähnyt noin upeita revontulia. Kuviasi katsellessa voin kuvitella olevani mukana retkilläsi.

  VastaaPoista
 5. Väri-iloittelu jatkuu! Voimakkaat värit, kauniit maisemat.

  VastaaPoista
 6. Mitkä värit !! ja mikä maisema. Tuolla ihminen tuntee pienuutensa. Kuvassa 7 mittasuhteet oikein näkyy kun on ihmisiä mukana. Vaikuttava kuva - kuten kaikki muutkin.
  Viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kiilopää olisi kanssa kiinnostava kohde, voi että Suomessa kiehtovia retkikohteita riittääkin. Huomasin kanssa, että viikon reissun kuvien käsittely vie aikaa melkoisesti, samalla siinä on mukava palata reissun tunnelmiin vielä kerran.

  VastaaPoista