keskiviikko 19. lokakuuta 2022

1338

 


Elämä tuo eteen yllätyksiä ja aina ne ei ole toivottuja. Tästä lähtien minun on keskitettävä voimavarani muualle kuin tänne blogiin. Ensin aioin poistaa blogin kokonaan, mutta huomasin, että vuosia vanhojakin postauksia luetaan edelleen. Siksi blogi jää toistaiseksi luettavaksi, mutta en päivitä sitä enää. Kommentointia ei bloggerissa taida voida sulkea kokonaan, mutta laitoin kommenttien valvonnan päälle. 

Kiitän kaikkia lukijoita ja kommentoijia yhteisöllisyydestä yli neljäntoista vuoden ajan. Olen kokenut, että minulla on virtuaaliystäviä koko Suomessa ja maailmallakin.  Lukulistallani on paljon teidän blogejanne ja mahdollisuksien mukaan seuraan niitä edelleen. Jos julkaisuistani tulee kysyttävää, löytyy etusivun oikeasta reunasta sähköpostiosoitteeni.

Jatkossa lisäilen kuviani Instagramiin. https://www.instagram.com/sropponen

Otsikko 1338 on näiden vuosien aikana tehtyjen postausten määrä. Blogivierailuja on ollut keskimäärin 5000 kuukausittain. Alla on tilastoa eniten luetuista jutuista. 


Lisäys 10.01.2023:
uusia päivityksiä blogissa: Jatkoaikaa


 

Kiitos kaikille, hyvää syksyä ja alkavaa talvea. 

Seita11 kommenttia:

 1. Lämpimät kiitokset blogiseurastasi! Toivottavasti elämä kantaa hyvään suuntaan. 💖

  VastaaPoista
 2. Hei Seija. Olisin mielelläni seurannut blogiasi vielä vaikka kuinka monta vuotta. Toivotan erittäin hyvää syksyä, talvea ja pian koittavaa uutta kevättä. Toivottavasti vielä joskus palaat blogimaailmaan.
  t.Tiina

  VastaaPoista
 3. Lämpimät kiitokset retkistä, joista blogisi kuvien ja kertomusten kautta olen päässyt nauttimaan.

  Kaikkea hyvää ja voimia elämän uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
 4. Blogiystävyytemme alkoi kymmenisen vuotta sitten. Olen nauttinut suuresti loistavista retkikuvauksistasi ja upeista kuvistasi. Sydämellinen kiitos kaikesta tästä. Toivon sinulle voimia siihen, mihin energiaa juuri nyt tarvitsetkin.

  VastaaPoista
 5. Blogisi on ollut mahtava ilo kaikille meille lukijoille. Kiitoksia paljon kaikista postauksista ja mahdollisimman hyvän jatkon toivotukset elämääsi!

  VastaaPoista
 6. Harmillista, koska blogiasi ja erityisesti hienoja kuviasi on ollut kiva seurata. Olet nähnyt paljon vaivaa niiden eteen, mikä huomioiden postausten määrä on melkoinen saavutus!

  VastaaPoista
 7. Upeat luontokuvasi ovat ilahduttaneet ja koskettaneet monesti sieluani. Jätä vain blogi tänne, tuo kommenttien valvonta on hyvä. Kaikkea hyvää toivon sinulle, virtuaalihalin kera. Oma bloginikin on uinunut unohduksissa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kauniista blogistasi ja hyvää jatkoa tulevaan! Toivottavasti vielä nähdään kuviasi.

  VastaaPoista
 9. Kiitos upeista retkistä, joita olen saanut kuvien myötä seurata! Kaikkea hyvää sinulle ja tapaamisiin instassa! <3

  VastaaPoista
 10. Kiva on ollut katsella upeita kuvia luonnosta blogissasi.
  Lämmin kiitos Seita!

  VastaaPoista
 11. Kiitos hienoista kuvista ja kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista