keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Haasteena RU

Kirjainhaaste 23

Osallistun ensimmäistä kertaa blogimaailman haasteisiin. Kirjaimet tiistaisin-blogissa on tämän viikon haasteena sanan loppukirjaimet RU. No, ensimmäiseksi tulee mieleen sana kuRU.

alhaalta ylös, vai ylhäältä alas?18 kommenttia:

 1. Huh huh! Onpa komeata jälkeä jälleen kerran. Mahtava valo noissa puissa. Näitä kuviasi kannattaisi tarjota vaikka johonkin lehteen tms. Ehkä ovat jopa liian hyviä kuvapankkeihin. Vastavalo.comin kautta saattaisi löytyä tosin ostajia... Oletko kokeillut?

  Terveisin,
  Teemu, Digikuvaaja.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teemu kannustavista sanoista. Olin mukana Vastavalossa ihan sen alkuajoista lähtien muutaman vuoden. Kyllästyin jatkuviin ohjemuutoksiin. Jos olin muutaman päivän pois koneen ääreltä, niin sillä aikaa oli taas tullut muutoksia jotka vaativat toimenpiteitä.

   Poista
  2. Olen huomannut saman asian. Poistoäänet paukkuu välillä ilman, että itse on edes ehtinyt huomaamaan niitä. No, pitää vaan mukautua sovittuihin pelisääntöihin... Tuleepahan katsottua kuvat viimeisen päälle kuntoon ennen lähettämistä myyntiin, se kai on hommassa tarkoituskin.

   Digikuvaaja.net

   Poista
 2. Oi oi oi, ompas upeita kuvia!
  Tervetuloa mukaan kirjainhaasteisiin!
  t. ylläpitäjä mainitusta blogista

  VastaaPoista
 3. Upeita. Mulla loppuu adjektiivit, haitanneeko, jos toistan itseäni.. :)
  Tuo kolmas kuva on aivan uskomaton perspektiivisyydessään.

  VastaaPoista
 4. Komeista maisemista saa upeita otoksia!

  VastaaPoista
 5. Tuossa alimmassa kuvassa näyttää kuin olisi monta tulta/nuotiota, taitaa olla pihlajia väreissään.

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia. Kuten ensimmäinen kommentoija, minäkin ihailen valokuviesi laatua ja tasokkuutta. Ihan ammattilaistasoa mielestäni, kuten aina.

  VastaaPoista
 7. Kaunista, kaunista maisemakuvausta. Huikeita kuru kuvia.

  VastaaPoista
 8. No siinä onkin haastetta kurussa nimittäin. Jopa Posion Korouoman kurussa, joka minulla tuli tästä mieleen. Sinne mielin tässä pari viikkoa takaperin, jäi tekemättä, ehkä joskus.

  VastaaPoista
 9. Huikean kauniita maisemia ja hienoja kuvia!!

  VastaaPoista
 10. Olet kyllä saanut liikkua hulppean mahtavissa maisemissa. Ja upeita kuvia näyttää olevan blogisi tulvillaan. Eipä paremmasta väliä, hyvä! Pääsee tässä tuolissa istuen vaikka mihin :)

  VastaaPoista
 11. Valkeaisvaaran kaunis maisema jää tunnetumpien Rukan ja Valtavaaran varjoon. No, siinä on se hyvä puoli että lähellä matkailukeskuksen hyörinää on rauhallinen paikka, jossa harvemmin on muita kulkijoita. Kiitän teitä kaikkia kommenteista.

  VastaaPoista
 12. Kaunista, kaunista ja vaellusmieli senkun lisääntyy

  VastaaPoista
 13. Hätkähdyttävät maisemat. Komea alku haasteisiin.:)

  VastaaPoista
 14. Kiitos myös pappilanmummo ja Anna Amnell. Koetan pysyä blogissani enempi luontoaiheissa, ja nyt sattuivat sopivat kirjaimet.

  VastaaPoista