tiistai 3. syyskuuta 2013

Keramiikkaa Posiolla

Elokuun loppupuolella Posion ArctiCulture-viikolla oli yleisölläkin mahdollisuus osallistua keramiikan tekoon. Kursseja oli useita; Min Kyoung Kimin studiolla ja Pentikin tehtaalla. Pentikin kurssit ohjasi itse Anu Pentik. Taiteilijaprofessori Suku Park esitteli meille kurssilaisille tehdasta ja nuoria keramiikan tekijöitä, jotka olivat tulleet Posion symposiumiin eri puolilta maailmaa.  Paikalla oli myös keramiikka-alan kuuluisuuksia, mm. professori Satoru Hoshino Japanista.

Anu Pentik ja Suku Parkkeramiikan polttouuniprofessori Satoru Hoshino JapanistaAnu Pentik opastaa keramiikan valmistukseen

ja tässä lopputulos

2 kommenttia:

  1. No jo vain olet päässyt mielenkiintoiseen paikkaan. On varmasti ollut käynnin arvoinen kokemus. Moni ei kyllä varmasti pääse ja ainutlaatuinen tilaisuus on ollut. Ovatko nuo siis sinun tekemiä, nuo alimmaisessa kuvassa olevat? Hienoja. Heti näen niissä jotain luontoon liittyvää. :) Luonto on lähellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hieno kokemus. En tosiaan ole mikään keramiikan tekijä. Ensimmäistä kertaa olin asialla. Oli jännittävää odotella pari viikkoa ennen kuin sain tehtaalta omat tekeleeni poltettuna.

      Poista